28/11/2019 - 100% solidaire geschenken: zoek je nog cadeautips?

Eindejaarsacties en geschenktips van onze organisaties

Nog cadeautips nodig?  Hier moet je zijn!

Heel wat goede doelen op donorinfo.be hebben voor het eindejaar kaartjes, lekkers en cadeautjes voor je klaar. Je kunt er je geliefden een plezier mee doen, en tegelijkertijd een goed doel steunen. We hebben hieronder al enkele goede doelen met solidaire cadeautjes opgelijst. De lijst wordt aangevuld in de loop van december! Kijk zeker ook even op de website van de Warmste Week. Voor vele transparante goede doelen geregistreerd op donorinfo.be worden heel december koekjes, cadeautjes en ander moois verkocht.

  

Bij Akindo kan je terecht voor warmtekussentjes ter gelegenheid van de Warmste Week. Met de opbrengst organiseert Akindo vakantiekampen voor kinderen en jongeren uit maatschappelijk kwetsbare milieus in Vlaanderen en Brussel.

Afractie is met haar rieten manden en andere geschenken te vinden op de Mondiale Kerstmarkt in Mechelen op 15 december. Je kan de geschenken ook verkrijgen via de website van Afractie.

Bij WAPA vind je een heuse e-shop vol leuke cadeautjes waarvan de opbrengst gaat naar steun aan ex-kindsoldaten en oorlogsslachtoffers: champagne, solidaire drinkflessen, Oegandese kerstballen, ... Je kan trouwens ook gewoon een cadeautje kopen voor een vrouw uit Sri Lanka of een Oegandees schoolkind.

 Bij 11.11.11 vind je een hele reeks mooie kerstkaartjes en natuurlijk de klassieke 11.11.11-kalender... rep je naar de online winkel van 11.11.11 voor je mooiste wensen! 

Touché vzw verkoopt in haar webshop stijlvolle t-shirts, stressballetjes, clutches, coole kaarten en een bekertje van Helen B... Alle opbrengst gaat naar het werk rond preventie van agressie van deze fijne organisatie.

 

Ook Palestina Solidariteit verkoopt een kalender met mooie beelden uit Palestina.

 

Met de vrolijke kaartjes van Bednet ondersteun je langdurig zieke kinderen zodat ze de lessen en hun vriendjes niet moeten missen.

 

Geef in vertrouwen

Donorinfo staat er garant voor dat alle organisaties op donorinfo.be een politiek van financiële transparantie voeren. Elk jaar bezorgen ze ons hun gedetailleerde jaarrekening, die is gecontroleerd door externe en onafhankelijke experts. Deze jaarrekeningen vind je terug op Donorinfo, in een eenvormig formaat, dat beantwoordt aan de nood aan informatie van potentiële schenkers.
Laat de organisaties op donorinfo.be weten dat je hun inspanningen op prijs stelt door "via Donorinfo" op je overschrijving te vermelden. Ken je een organisatie die niet aanwezig is op donorinfo.be?

Opgesteld door Donorinfo - Laatste update : 14/12/2019