15/10/2019 - 17 Oktober: Internationale dag van de strijd tegen armoede

Steun de strijd tegen armoede van onze transparante goede doelen.

Infirmiers de Rue op donorinfo.beOp Donorinfo vind je heel wat organisaties die strijden tegen armoede. Ze begeleiden mensen die het moeilijk hebben, steunen hen met kledij, huisraad en voedsel, geven hen een luisterend oor of medische zorg, of helpen hen zoeken naar een woning.

Strijden tegen armoede is meer dan ooit actueel. 1 op 10 Belgen leven immers in armoede. Help onze transparante goede doelen in hun strijd tegen armoede. Want elke persoon die ze dankzij jou uit de armoede kunnen halen, is een overwinning in de strijd tegen armoede.

Je vindt de goede doelen die werken rond armoede in België door bij ‘begunstigden’ de zoekterm ‘Kansarmen in België’ te selecteren.

 

Foto: Straatverplegers

Geef in vertrouwen

Donorinfo staat er garant voor dat alle organisaties op donorinfo.be een politiek van financiële transparantie voeren. Elk jaar bezorgen ze ons hun gedetailleerde jaarrekening, die is gecontroleerd door externe en onafhankelijke experts. Deze jaarrekeningen vind je terug op Donorinfo, in een eenvormig formaat, dat beantwoordt aan de nood aan informatie van potentiële schenkers.
Laat de organisaties op donorinfo.be weten dat je hun inspanningen op prijs stelt door "via Donorinfo" op je overschrijving te vermelden. Ken je een organisatie die niet aanwezig is op donorinfo.be?

Opgesteld door Donorinfo - Laatste update : 15/10/2019