29/11/2017 - Alle informatie is up-to-date voor jouw gift voor het eindejaar

Remi Walle foto solidariteitHet eindejaar is in zicht. Waarschijnlijk is dit voor jou, zoals voor vele mensen, een moment om ook te denken aan wie het minder goed heeft.  Misschien plan je een gift te doen aan een goed doel. Zo’n gift schenk je met je hart én met je gezond verstand. Bij Donorinfo vind je nu geactualiseerde informatie over meer dan 230 goede doelen.

Kies een goed doel in vertrouwen

Bij Donorinfo kan je terecht voor de meest actuele, objectieve informatie over meer dan 230 goede doelen. Al deze organisaties verbinden zich ertoe om Donorinfo’s criteria voor transparantie ter harte te nemen. Voor alle organisaties op donorinfo.be is nu de informatie volledig bijgewerkt. Je vindt nu voor elke organisatie op onze site:

  • De meest recente jaarrekeningen (2016). Deze informatie is bovendien gecontroleerd door onze onafhankelijke experts en gecertificeerd door een erkende instantie, zoals een bedrijfsrevisor.
  • Details over de huidige activiteiten van de organisatie.
  • De noden waarvoor je gift dit jaar zal gebruikt worden.

Alle organisaties op donorinfo.be gaan immers volledig voor transparantie. Zo kan je voor jouw eindejaarsgift organisaties vergelijken en in vertrouwen het goede doel uitkiezen dat bij jou past.

  • Weet je niet goed waar te beginnen? Bekijk onze 3 tips om goed te geven.
  • Klaar om je goede doel uit te kiezen? Ga dan meteen naar de zoektool voor organisaties.
  • Klik op de tab ‘algemene info’ bij elke organisatie om te zien of het goede doel van jouw keuze een fiscaal attest kan uitreiken.

Geef in vertrouwen

Donorinfo staat er garant voor dat alle organisaties op donorinfo.be een politiek van financiële transparantie voeren. Elk jaar bezorgen ze ons hun gedetailleerde jaarrekening, die is gecontroleerd door externe en onafhankelijke experts. Deze jaarrekeningen vind je terug op Donorinfo, in een eenvormig formaat, dat beantwoordt aan de nood aan informatie van potentiële schenkers.
Laat de organisaties op donorinfo.be weten dat je hun inspanningen op prijs stelt door "via Donorinfo" op je overschrijving te vermelden. Ken je een organisatie die niet aanwezig is op donorinfo.be?

Opgesteld door Donorinfo - Laatste update : 29/11/2017