22/03/2021 - Bedrijven als partners voor goede doelen

Boeiende gesprekken met Natuurpunt en Special Olympics

Bedrijven zijn belangrijke spelers in onze maatschappij. Veel mensen spenderen het grootste deel van hun tijd op het werk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat goede doelen op zoek gaan naar samenwerking met bedrijven.

Maar hoe gaat dat in zijn werk? Waar moeten goede doelen op letten? En wat moet je doen om maatschappelijk engagement op je eigen werk aan te moedigen?

 Donorinfo had daarover enkele boeiende gesprekken:


Beide gesprekspartners zijn bovendien te gast op het online inspiratie-event voor fondsenwervers van goede doelen op 25 maart.

Geef in vertrouwen

Donorinfo staat er garant voor dat alle organisaties op donorinfo.be een politiek van financiële transparantie voeren. Elk jaar bezorgen ze ons hun gedetailleerde jaarrekening, die is gecontroleerd door externe en onafhankelijke experts. Deze jaarrekeningen vind je terug op Donorinfo, in een eenvormig formaat, dat beantwoordt aan de nood aan informatie van potentiële schenkers.
Laat de organisaties op donorinfo.be weten dat je hun inspanningen op prijs stelt door "via Donorinfo" op je overschrijving te vermelden. Ken je een organisatie die niet aanwezig is op donorinfo.be?

Opgesteld door Donorinfo - Laatste update : 22/03/2021