12/08/2020 - Beiroet: zo kan jij helpen

Een week geleden schokte een enorme explosie Beiroet, de hoofdstad van Libanon.

Het land kampte al met heel wat problemen. Deze ramp, waarbij ook ziekenhuizen werden vernield, was vernietigend. De onderlinge solidariteit van de Libanezen is hartverwarmend, maar ze hebben jouw hulp nog dringend nodig.

Caritas International in Libanon
Help Beiroet via Donorinfo

Op zoek naar een organisatie die helpt in Beiroet? Via de zoekmotor vind je meteen de goede doelen die in de regio actief zijn. Met de zoekterm 'humanitaire crisissen' vind je de acties van Handicap International, Caritas International en Artsen zonder Grenzen. Zij zijn in Beiroet aanwezig met medische hulp en noodhulp. Met jouw steun kunnen ze nog meer betekenen voor de noodlijdende bevolking.

Elk van deze organisaties bieden je de Donorinfogarantie van transparantie. Zo kan jij de mensen in Beiroet helpen in vertrouwen.

 

Foto: Caritas Libanon

Geef in vertrouwen

Donorinfo staat er garant voor dat alle organisaties op donorinfo.be een politiek van financiële transparantie voeren. Elk jaar bezorgen ze ons hun gedetailleerde jaarrekening, die is gecontroleerd door externe en onafhankelijke experts. Deze jaarrekeningen vind je terug op Donorinfo, in een eenvormig formaat, dat beantwoordt aan de nood aan informatie van potentiële schenkers.
Laat de organisaties op donorinfo.be weten dat je hun inspanningen op prijs stelt door "via Donorinfo" op je overschrijving te vermelden. Ken je een organisatie die niet aanwezig is op donorinfo.be?

Opgesteld door Donorinfo - Laatste update : 17/08/2020