11/04/2019 - Cycloon Idai: transparante hulporganisaties hebben jou nodig

cycloon Idai op donorinfo.be

De Cycloon Idai in Mozambique staat misschien niet meer op de voorpagina van onze kranten. Bij onze transparante organisaties is ze nog steeds een topprioriteit.

Jouw hulp is dringend nodig

De crisis in Mozambique is immers niet voorbij, integendeel. Duizenden mensen hebben geen dak boven hun hoofd en vinden nauwelijks te eten. Het risico op ziektes is groot, maar gelukkig doen hulporganisaties wat ze kunnen om de slachtoffers van de cycloon levensnoodzakelijke hulp te bieden.

 Wil je helpen? Deze transparante organisaties kan je steunen in vertrouwen, want ze zijn geregistreerd op donorinfo.be:

 Klik op het logo om de transparante informatie over de organisatie te raadplegen. Klik op de link om te bekijken wat het goede doel doet in Mozambique. 

(foto: Denis Onyodi: IFRC/DRK/Climate Centre)

artsen zonder grenzen op donorinfo.be Artsen zonder Grenzen
Caritas International
handicap international op donorinfo.be Handicap International

 

Geef in vertrouwen

Donorinfo staat er garant voor dat alle organisaties op donorinfo.be een politiek van financiële transparantie voeren. Elk jaar bezorgen ze ons hun gedetailleerde jaarrekening, die is gecontroleerd door externe en onafhankelijke experts. Deze jaarrekeningen vind je terug op Donorinfo, in een eenvormig formaat, dat beantwoordt aan de nood aan informatie van potentiële schenkers.
Laat de organisaties op donorinfo.be weten dat je hun inspanningen op prijs stelt door "via Donorinfo" op je overschrijving te vermelden. Ken je een organisatie die niet aanwezig is op donorinfo.be?

Opgesteld door Donorinfo - Laatste update : 12/04/2019