05/12/2018 - Internationale dag van de vrijwilligers

Zonder vrijwilligers lukt het niet.

Internationale Dag van de Vrijwilliger op donorinfo.be

Internationale Dag van de Vrijwilliger op donorinfo.be

 

 

 

 

 

 

 

 

Geven kan op veel manieren. Je kan geld geven, maar ook je tijd, bijvoorbeeld door een actie op te zetten voor een goed doel. Die vrijwillige inzet is voor organisaties letterlijk onbetaalbaar. Het zorgt er niet alleen voor dat ze veel meer werk kunnen verzetten. Vrijwilligers steken hun goede doel ook een hart onder de riem. Ze geven organisaties de moed om verder te gaan met hun belangrijke werk.

 Voor de Internationale Dag voor de Vrijwilliger op 5 december sprak Donorinfo met twee vrijwilligers. Ze organiseren allebei een actie voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen, ter gelegenheid van de Warmste Week. Vluchtelingenwerk is een van de transparante organisaties die geregistreerd zijn op donorinfo.be. We laten ook Vluchtelingenwerk zelf vertellen wat deze acties voor hen betekenen.

 

Lees de interviews met Tine en Daphne

Geef in vertrouwen

Donorinfo staat er garant voor dat alle organisaties op donorinfo.be een politiek van financiële transparantie voeren. Elk jaar bezorgen ze ons hun gedetailleerde jaarrekening, die is gecontroleerd door externe en onafhankelijke experts. Deze jaarrekeningen vind je terug op Donorinfo, in een eenvormig formaat, dat beantwoordt aan de nood aan informatie van potentiële schenkers.
Laat de organisaties op donorinfo.be weten dat je hun inspanningen op prijs stelt door "via Donorinfo" op je overschrijving te vermelden. Ken je een organisatie die niet aanwezig is op donorinfo.be?

Opgesteld door Donorinfo - Laatste update : 05/12/2018