17/10/2018 - Internationale dag van Verzet tegen Armoede: aandacht voor de allerarmsten

17 oktober Dag tegen Armoede op donorinfo.be

17 oktober 2018 is de 70ste Internationale Dag voor de Uitroeiing van Armoede. Dit jaar vragen de Verenigde Naties aandacht voor de allerarmsten in onze samenleving en hun mensenrechten.
 
Jij mee kan strijden tegen armoede op 17 oktober. Op donorinfo.be vind je meer dan 30 armoedeorganisaties die je gift broodnodig hebben. Kijk welke organisatie in jouw buurt de allerarmsten helpt en steun hen dankzij Donorinfo in alle vertrouwen.


Lees meer

Geef in vertrouwen

Donorinfo staat er garant voor dat alle organisaties op donorinfo.be een politiek van financiële transparantie voeren. Elk jaar bezorgen ze ons hun gedetailleerde jaarrekening, die is gecontroleerd door externe en onafhankelijke experts. Deze jaarrekeningen vind je terug op Donorinfo, in een eenvormig formaat, dat beantwoordt aan de nood aan informatie van potentiële schenkers.
Laat de organisaties op donorinfo.be weten dat je hun inspanningen op prijs stelt door "via Donorinfo" op je overschrijving te vermelden. Ken je een organisatie die niet aanwezig is op donorinfo.be?

Opgesteld door Donorinfo - Laatste update : 16/10/2018