04/09/2018 - Jean Michel Corbisier is de nieuwe communicatieverantwoordelijke van Donorinfo

Jean Michel Corbisier communicatieverantwoordelijke DonorinfoJean Michel Corbisier is de laatste aanwinst voor het team van Donorinfo. Hij wordt de nieuwe communicatieverantwoordelijke, met ondersteuning van Sabine Craenen voor de Nederlandstalige communicatie. Jean Michel leerde de afgelopen 15 jaar de kneepjes van fondsenwervings- en communicatievak in verschillende organisaties. Hij kent de sector van verenigingen in België erg goed. Met veel enthousiasme voegt hij zich bij het team van Donorinfo.

De rol die Donorinfo speelt lijkt me essentieel vandaag. Veel mensen zitten met heel wat vragen. Weinigen onder hen zijn in staat of hebben de tijd om alle informatie te controleren die de ronde doet. Door in alle onafhankelijkheid de rekeningen van honderden organisaties te analyseren, brengt Donorinfo een echte meerwaarde. Dat geldt zowel voor de organisaties als voor de schenkers, die in alle vertrouwen een gift kunnen doen. Dat grondige, objectieve en onafhankelijke werk valoriseren, motiveert me erg. Daar ga ik me vanaf nu op toeleggen.”

Geef in vertrouwen

Donorinfo staat er garant voor dat alle organisaties op donorinfo.be een politiek van financiële transparantie voeren. Elk jaar bezorgen ze ons hun gedetailleerde jaarrekening, die is gecontroleerd door externe en onafhankelijke experts. Deze jaarrekeningen vind je terug op Donorinfo, in een eenvormig formaat, dat beantwoordt aan de nood aan informatie van potentiële schenkers.
Laat de organisaties op donorinfo.be weten dat je hun inspanningen op prijs stelt door "via Donorinfo" op je overschrijving te vermelden. Ken je een organisatie die niet aanwezig is op donorinfo.be?

Opgesteld door Donorinfo - Laatste update : 04/09/2018