24/05/2018 - Manuela Meeus is de nieuwe Franstalige coördinator van Donorinfo

Manuela Meeus coordinatrice de Donorinfo

Manuela Meeus is sinds mei onze nieuwe Franstalige coördinator. Pascale Gonda verlaat eind juni immers de organisatie na zich 8 jaar gewijd te hebben aan de opvolging en ondersteuning van de Franstalige organisaties op donorinfo.be.

Manuela vertelt waarom ze voor Donorinfo koos:

"De voorbije jaren was ik verantwoordelijk voor fondsenwerving in verschillende organisaties. Een fascinerende job die mij toeliet om elke dag op nieuw het verschil te maken voor de meest kwetsbare mensen.

De missie van Donorinfo en het ambitieuze strategische plan van de organisatie hebben mij dus meteen enthousiast gemaakt. De uitdaging om bij goede doelen transparantie te stimuleren en zo geven makkelijker te maken voor schenkers, motiveert mij enorm."

 

« Als je denkt te klein te zijn om iets te veranderen, probeer dan eens om in slaap te vallen met een mug in je kamer… » Dalaï Lama

 

Geef in vertrouwen

Donorinfo staat er garant voor dat alle organisaties op donorinfo.be een politiek van financiële transparantie voeren. Elk jaar bezorgen ze ons hun gedetailleerde jaarrekening, die is gecontroleerd door externe en onafhankelijke experts. Deze jaarrekeningen vind je terug op Donorinfo, in een eenvormig formaat, dat beantwoordt aan de nood aan informatie van potentiële schenkers.
Laat de organisaties op donorinfo.be weten dat je hun inspanningen op prijs stelt door "via Donorinfo" op je overschrijving te vermelden. Ken je een organisatie die niet aanwezig is op donorinfo.be?

Opgesteld door Donorinfo - Laatste update : 24/05/2018