07/10/2016 - Orkaan Matthews: welke organisaties zijn actief in Haïti?

Volgens de laatste berichten zijn er in Haïti 800 dodelijke slachtoffers

 

Dodelijke orkaan Matthews

Orkaan Matthews richtte een ravage aan in Haïti, dat nog altijd herstellende is van de zware aardbeving die amper zes jaar geleden het gebied trof. Naar verluidt zijn er 800 dodelijke slachtoffers, en tienduizenden mensen dakloos. 

Donorinfo selecteerde voor u alle organisaties die reeds actief zijn in Haïti. Vaak zijn deze organisaties al langer aanwezig in Haïti, met als voordeel dat ze het terrein kennen, er met lokale partners werken en dus direct inzetbaar zijn. Ze kunnen uw steun goed gebruiken:

foto: Wereldsolidariteit

Geef in vertrouwen

Donorinfo staat er garant voor dat alle organisaties op donorinfo.be een politiek van financiële transparantie voeren. Elk jaar bezorgen ze ons hun gedetailleerde jaarrekening, die is gecontroleerd door externe en onafhankelijke experts. Deze jaarrekeningen vind je terug op Donorinfo, in een eenvormig formaat, dat beantwoordt aan de nood aan informatie van potentiële schenkers.
Laat de organisaties op donorinfo.be weten dat je hun inspanningen op prijs stelt door "via Donorinfo" op je overschrijving te vermelden. Ken je een organisatie die niet aanwezig is op donorinfo.be?

Opgesteld door Donorinfo - Laatste update : 10/10/2016