05/10/2018 - Steun de slachtoffers van de aardbeving in Sulawesi

Steun in vertrouwen deze transparante organisaties ter plaatse

Aardbeving in Indonesië - steun de transparante organisaties op donorinfo.be

Het Indonesische eiland Sulawesi werd op 28 september getroffen door een verwoestende aardbeving. Op 4 oktober stond de teller op 1.424 slachtoffers, maar de lokale bevolking vermoedt dat het aantal nog veel hoger ligt. Tienduizenden huizen zijn vernield en ook de wegen ernaartoe. Daardoor is hulp bieden een heksentoer. 

Gelukkig zijn heel wat professionele hulporganisaties ter plaatse. Jij kan hen helpen om de nood van de slachtoffers van de aardbeving in Sulawesi te verlichten.

Op donorinfo.be vind je verschillende transparante organisaties die actief zijn in het rampgebied:

Mogelijk starten ook andere organisaties op donorinfo.be binnenkort hulpacties op. In dat geval zal je ze terugvinden op deze pagina.

 

(Foto: CRS, aardbeving in Indonesië in 2009)

Geef in vertrouwen

Donorinfo staat er garant voor dat alle organisaties op donorinfo.be een politiek van financiële transparantie voeren. Elk jaar bezorgen ze ons hun gedetailleerde jaarrekening, die is gecontroleerd door externe en onafhankelijke experts. Deze jaarrekeningen vind je terug op Donorinfo, in een eenvormig formaat, dat beantwoordt aan de nood aan informatie van potentiële schenkers.
Laat de organisaties op donorinfo.be weten dat je hun inspanningen op prijs stelt door "via Donorinfo" op je overschrijving te vermelden. Ken je een organisatie die niet aanwezig is op donorinfo.be?

Opgesteld door Donorinfo - Laatste update : 05/10/2018