29/05/2019 - Strijd mee tegen Multiple Sclerose

30 mei 2019 is internationale Multiple Sclerose (MS) dag. Deze auto-immuunziekte tast langzaam het zenuwstelsel aan, waardoor onder andere de kracht in de benen afneemt en het zicht vermindert. De ziekte heeft vele verschijningsvormen en is nog niet te genezen. Daarom is het zo belangrijk dat er verder onderzoek wordt gedaan naar de oorzaken en een goede behandeling. Daarnaast hebben patiënten heel wat steun nodig om zelfredzaam te blijven en hun levenskwaliteit te kunnen behouden.

 

Twee transparante organisaties op donorinfo.be strijden, met jouw hulp, deze vreselijke ziekte. Steun hen vandaag nog met een gift!

Geef in vertrouwen

Donorinfo staat er garant voor dat alle organisaties op donorinfo.be een politiek van financiële transparantie voeren. Elk jaar bezorgen ze ons hun gedetailleerde jaarrekening, die is gecontroleerd door externe en onafhankelijke experts. Deze jaarrekeningen vind je terug op Donorinfo, in een eenvormig formaat, dat beantwoordt aan de nood aan informatie van potentiële schenkers.
Laat de organisaties op donorinfo.be weten dat je hun inspanningen op prijs stelt door "via Donorinfo" op je overschrijving te vermelden. Ken je een organisatie die niet aanwezig is op donorinfo.be?

Opgesteld door Donorinfo - Laatste update : 29/05/2019