30/11/2018 - Warm en transparant : de goede doelen op donorinfo.be

Het is weer Warmste Week. Heel Vlaanderen is op de been om acties te bedenken voor een goed doel. Als u dat goede doel checkt op donorinfo.be, weet u meteen ook dat u kan steunen in vertrouwen.

Alle goede doelen op onze website laten immers in alle transparantie hun rekeningen analyseren, toelichten en publiceren door Donorinfo. Donorinfo zelf doet dat werk gratis en in alle onafhankelijkheid.

Het is nog niet te laat om een goed doel uit te kiezen en een actie op te zetten. Je kan je bijvoorbeeld laten inspireren door Tine en Daphne die een actie opzetten voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen. En natuurlijk kan je ook gewoon een van de vele acties voor de Warmste Week steunen. Like onze Facebookpagina en we tonen je regelmatig een warme actie van een van onze transparante goede doelen.

Alle warme en transparante organisaties op een rijtje

 Om het je gemakkelijk te maken, vindt u hier alle goede doelen die geregistreerd zijn voor de Warmste Week én tegelijk ook terug te vinden zijn op donorinfo.be. We geven je de link naar de fiche op Donorinfo en naar de acties voor de Warmste Week van elk goed doel.                                                                         

Geef in vertrouwen

Donorinfo staat er garant voor dat alle organisaties op donorinfo.be een politiek van financiële transparantie voeren. Elk jaar bezorgen ze ons hun gedetailleerde jaarrekening, die is gecontroleerd door externe en onafhankelijke experts. Deze jaarrekeningen vind je terug op Donorinfo, in een eenvormig formaat, dat beantwoordt aan de nood aan informatie van potentiële schenkers.
Laat de organisaties op donorinfo.be weten dat je hun inspanningen op prijs stelt door "via Donorinfo" op je overschrijving te vermelden. Ken je een organisatie die niet aanwezig is op donorinfo.be?

Opgesteld door Donorinfo - Laatste update : 05/12/2018