Hervé van Baren, bestuurder bij Donorinfo

Op 16 maart 2016 benoemde de raad van bestuur van Donorinfo Hervé van Baren als bestuurder. 

Conform art. 6 van de statuten van de stichting Donorinfo is het mandaat van Hervé van Baren geldig voor een periode van 4 jaar, hetzij tot 15 maart 2020, en hernieuwbaar. 

Hervé van Baren is van opleiding burgerlijk ingenieur elektromechanica en is na een carrière tot 2007 bij SONACA, zelfstandig programmateur geworden.

Hij is ook actief als lid van de administratieraad van de vzw Sortir de la Violence (sinds 2013), als lid van de vzw La Touline (steun aan rechtzoekenden) en gevangenenbezoeker. Hij is voorzitter van het koor Résonances (Braine-le-Château).

Over zijn motivatie als lid van de raad van bestuur van Donorinfo

"Ik zet mij met volle overtuiging in voor dit initiatief dat mijn vader, de stichter van Donorinfo, heeft opgestart. Niet alleen deel ik de waarden die Donorinfo vooropstelt, maar ik wil ook mee zorgen voor het voortbestaan van de stichting. Donorinfo  wordt hoe langer hoe meer een belangrijke schakel waar men niet omheen kan in de Belgische filantropische sector. Samen met de leden van de raad van bestuur zal ik mij blijven inzetten om het caritatief geven in België, te stimuleren."