Stel je schenkers gerust en trek nieuwe schenkers aan

Neem alle onzekerheid weg

Als je met schenkers praat en hun bezorgdheden aanhoort, weet je het wel. Alle onderzoeken bevestigen het : onzekerheid over hoe een organisatie haar middelen gebruikt, is de belangrijkste reden om niet te geven. 

Geef samen met Donorinfo de garantie dat de rekeningen van je organisatie gecontroleerd zijn. 

Zo neem je de onzekerheid weg bij schenkers en potentiële schenkers. Je laat hen duidelijk weten dat je rekeningen kloppen en dat je boekhouding transparant is. Door voor jou te kiezen, kunnen schenkers jou steunen in vertrouwen. 

 

 

 

Vermeld het logo van Donorinfo zichtbaar op je website, bij voorkeur op de homepage én de giftenpagina. Voeg de baseline toe om duidelijk te maken wat het logo van Donorinfo betekent. Vergeet geen link toe te voegen naar je fiche op donorinfo.be, in de talen waarin je met je schenkers communiceert. 

Samen stellen we je schenkers gerust

www.donorinfo.be maakt je schenkers wegwijs en stelt hen gerust door te verzekeren dat hun gift goed beheerd wordt. Je rekeningen zijn op elk moment toegankelijk op ons onafhankelijke en transparante platform. Schenkers worden wegwijs gemaakt in je financiële gegevens dankzij de analyse door onze onafhankelijke experts en een helder en begrijpelijk publicatiemodel. Gebruik ons om jezelf in het zonnetje te zetten !    

 

Voeg het logo van Donorinfo en de link naar je fiche ook toe aan je mailings en je sociale media-accounts, en deel je informatie met de hashtag #donorinfo.

 

Het logo van Donorinfo en de baseline zijn ‘klaar voor gebruik’ te downloaden in het Frans, Nederlands en Engels.

 

Donorinfo NL (small) en format *.png

Donorinfo NL (standard) en format *.png

 

Donorinfo FR (small) en format *.png

Donorinfo FR (standard) en format *.png

 

Donorinfo UK (small) en format *.png

Donorinfo UK (standard) en format *.png

Zekerheid voor je schenkers in drie stappen:

  1. Zet het logo van Donorinfo en de toelichting zichtbaar op je homepage en je giftenpagina. Het logo is hier in drie talen beschikbaar.
  2. Link het logo van Donorinfo aan je fiche op donorinfo.be.
  3. Zet alles meteen online!